Werkvakanties | Onmisbaar | Onvergetelijk

Er zijn nog vrijwilligers nodig voor de weken van 13 mei, 20 mei en 3 juni. Kom en boek een midweek een werkvakantie! Lees de folder voor meer informatie.

Een werkvakantie als vrijwilliger. Maak het mee! Help mee! Een midweek optrekken met mensen die dak- en thuisloos en of verslaafd zijn. Gegarandeerd onvergetelijk, waardevol, verrijkend  en verrassend… Boek nu een werkvakantie via www.hetpassion.nl/contact/ of bel met 0314 382462.

De basis van concept van Het Passion zijn de vakantievrijwilligers in de midweken en de stafvrijwilligers in het weekend, 52 weken in het jaar gemiddeld 3-4 per midweek. Dit jaar merken we dat het invullen van de weken niet zo eenvoudig is als de jaren ervoor, mogelijk ten gevolge van corona, pensioenleeftijd en ander belangrijk vrijwilligerswerk. Dit maakt dat we hard op zoek zijn naar vrijwilligers die hun tijd en inzet willen geven aan de gasten op Het Passion. Het gaat dan vooral om de midweken.

Heb je vragen, vind je het spannend en of onbekend, wil je een presentatie in je gemeente en of vriendengroep, bel gerust om te overleggen en kennis te maken met het werk van Het Passion. Kijk en luister naar de verhalen van vrijwilligers die al eerder een werkvakantie boekten op Het Passion. Zie onderstaande video van Nieske en Jannie

Het gehele jaar, 52 weken per jaar ben je welkom om je leven te delen met onze gasten!

Luuk Krol, 0314382462, luukkrol@hetpassion.nl

Donaties

Zijn mogelijk via onderstaande knop of door zelf geld over te maken naar:

IBAN: NL11 TRIO 078 13 22 618
tnv: Stichting Het Passion

Het Passion is door de belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beoogde Instelling (ANBI) waardoor giften in aanmerking komen voor belastingaftrek.

Vrijwilligers

Stichting Het Passion kan niet bestaan zonder vrijwilligers.
De vrijwilliger is de toegevoegde waarde voor de gasten. Onvoorwaardelijk er zijn als mens naast de ander.