Even een middagje weg, dankzij donateurs

Als diaconale stichting is Het Passion voor 25% afhankelijk van giften. Dankzij jouw steun krijgen onze gasten de aandacht die ze nodig hebben. Bijvoorbeeld tijdens een ontspannen dagje uit naar The Gallery in Brummen om mooie oude auto’s te bekijken. Of tijdens een middag bowlen, mede mogelijk gemaakt met de gift die jij ons geeft. Donateurs zijn stilzwijgend van grote toegevoegde waarde voor het leven van onze gasten op Het Passion. De (vaste) bijdrage van een gulle gever kan bijdragen aan die ene onvergetelijke herinnering.

Meer weten?

Lees hoe Christiaan donateur werd. Of kijk waarom het werk van Het Passion van betekenis is in het leven van Cynthia.

Als je het werk van de stichting een warm hart toedraagt kan je op een aantal manieren het werk steunen. Naast het worden van donateur is het belangrijk dat de gasten en het werk een plaats krijgen in uw gebeden. De hulpverlening kan niet zonder het werk van vrijwilligers die een week hun tijd, energie en gaven willen geven aan de groep mensen die verder willen op hun weg terug naar de samenleving. Zie ook bij vrijwilligers.

Donaties

Zijn mogelijk via onderstaande knop of door zelf geld over te maken naar:

IBAN: NL11 TRIO 078 13 22 618
tnv: Stichting Het Passion

Het Passion is door de belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beoogde Instelling (ANBI) waardoor giften in aanmerking komen voor belastingaftrek.

Vrijwilligers

Stichting Het Passion kan niet bestaan zonder vrijwilligers.
De vrijwilliger is de toegevoegde waarde voor de gasten. Onvoorwaardelijk er zijn als mens naast de ander.