2023 SamenRedzaam

Er voor de ander zijn. En dat de ander er voor mij kan zijn. Dat zit in kleine dingen als een handdruk, even contact, even herkenning, een compliment, even samen de afwas doen, of de paprika snijden. Toch even poolen …

In het afgelopen jaar mochten we weer een plek bieden aan onze gasten en bewoners. Mooie mensen, ingewikkelde mensen, gekwetste mensen, lieve en opstandige mensen. Mensen zoals jij en ik. Niet altijd makkelijk om de verbinding goed te houden, met de gebreken van eenieder, laten we daarin mild zijn. Iets wat niet altijd lukt, wat wel mijn verlangen is. Gelukkig ook met de mogelijkheden van eenieder, laten we daarin complimenteus in zijn, daar groeit iedereen van, ook ik.

We mogen 2023 weer met elkaar voor geven met de (a)Ander. Woorden van een gast, op muziek gezet door een vrijwilliger, met een beeld uit de keuken van Het Passion. Woorden voor 2023. Voor jou, voor mij, voor iedereen.

Namens het team van Het Passion

Shalom

Luuk Krol

Donaties

Zijn mogelijk via onderstaande knop of door zelf geld over te maken naar:

IBAN: NL11 TRIO 078 13 22 618
tnv: Stichting Het Passion

Het Passion is door de belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beoogde Instelling (ANBI) waardoor giften in aanmerking komen voor belastingaftrek.

Vrijwilligers

Stichting Het Passion kan niet bestaan zonder vrijwilligers.
De vrijwilliger is de toegevoegde waarde voor de gasten. Onvoorwaardelijk er zijn als mens naast de ander.