Welkom Rianne

Rianne komt als begeleider ons team versterken. Ze stelt zich zelf voor.

Mijn naam is Rianne Pontier, 43 jaar en werk sinds 15 augustus bij Het Passion als begeleider.

Twee jaar geleden ben ik met mijn man Edouard en onze dochter Reyneth verhuisd van Krimpen aan den IJssel naar Arnhem.  De reden van de verhuizing was het werk van Edouard maar het was altijd al een wens van ons om dichter in de buurt van de Veluwe te wonen. Toen die kans zich voordeed hebben we die dan ook aangegrepen.

Voorheen heb ik gewerkt als HR medewerker en ben gespecialiseerd op het gebied van loopbaan en mobiliteitsvraagstukken. De laatste jaren merkte ik dat ik geen energie meer kreeg van mijn werk en dat het tijd was om het roer om te gooien. Dat ik nu als begeleider bij Het Passion mag werken had ik nooit verwacht en vind ik dan ook bijna te mooi om waar te zijn. Zelf heb ik een paar jaar geleden als vrijwilliger meegelopen bij Het Passion, dat vond ik ontzettend leuk en indrukwekkend om te doen. De plek, de gesprekken en de sfeer zorgden ervoor dat ik die weken erna nog regelmatig terugdacht aan Het Passion.

In mijn vorige baan was ik veel in gesprek met mensen en adviseerde ze met name over alles rondom werk, carrière, loopbaan etc. Het mooie vind ik dat ik nu ook bezig ben met mensen en kan bijdragen aan hun ontwikkeling maar op een heel andere manier. In een maatschappij waarin zoveel moet en de lat vaak hoog ligt mogen mensen bij Het Passion even op adem komen en mogen ze er gewoon ‘zijn’. Dat ik daar een bijdrage aan kan leveren geeft energie.

In mijn vrije tijd ben ik iemand die houd van gezelligheid, graag met vrienden afspreekt, het leuk vind om creatief bezig te zijn zoals keramieken of schilderen. Verder ben ik graag buiten in de natuur, hou van wandelen en geniet ontzettend van de prachtige omgeving waar we nu wonen. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten bij Het Passion.

Donaties

Zijn mogelijk via onderstaande knop of door zelf geld over te maken naar:

IBAN: NL11 TRIO 078 13 22 618
tnv: Stichting Het Passion

Het Passion is door de belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beoogde Instelling (ANBI) waardoor giften in aanmerking komen voor belastingaftrek.

Vrijwilligers

Stichting Het Passion kan niet bestaan zonder vrijwilligers.
De vrijwilliger is de toegevoegde waarde voor de gasten. Onvoorwaardelijk er zijn als mens naast de ander.