Welkom Henrine

Henrine komt als begeleider ons team versterken. Ze stelt zich zelf voor.

Ik ben Henrine Schot, 36 jaar, getrouwd met Siebe en we hebben 4 kinderen samen. We wonen in Doetinchem met onze honden, schapen, alpaca’s, kippen op een prachtige plek met veel ruimte en rust om ons heen.

Voor veel van jullie ben ik een oude bekende, want ik werk al sinds 2006 op Het Passion. Tot 2016 was dat voor Ontmoeting, daarna heb ik nog twee jaar voor Ontmoeting in Epe gewerkt. In 2018 heb ik heel even voor Het Passion gewerkt waarna ik een tijd voor Terwille heb gewerkt.

Het laatste jaar heb ik voor onze eigen bedrijven in schapenbegrazing en plaagdierbeheersing alle administratie en allerlei hand- en spandiensten gedaan. Nu alle kindjes op school zitten ontstaat er meer ruimte en miste ik het werk dat ik goed ken, dat elke keer weer anders is en waar ik zo van hou.

In mijn vrije tijd houd ik van wandelen, zingen, lezen, haken en poppenhuizen en miniaturen bouwen. Ook hebben we nog heel wat verbouwprojecten thuis waar ik ook graag over nadenk en bepaal waar wat moet komen, welke kleuren matchen enz.

Leuk om elkaar weer tegen te komen op deze fantastische, unieke plek! Ik heb er zin in.

Donaties

Zijn mogelijk via onderstaande knop of door zelf geld over te maken naar:

IBAN: NL11 TRIO 078 13 22 618
tnv: Stichting Het Passion

Het Passion is door de belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beoogde Instelling (ANBI) waardoor giften in aanmerking komen voor belastingaftrek.

Vrijwilligers

Stichting Het Passion kan niet bestaan zonder vrijwilligers.
De vrijwilliger is de toegevoegde waarde voor de gasten. Onvoorwaardelijk er zijn als mens naast de ander.