Welkom Alies

Alies komt als begeleider ons team versterken. Ze stelt zich zelf voor.

Leuk dat ik mij hierbij mag voorstellen als begeleider bij Het Passion!

Mijn naam is Alies van den Berge, 37 jaar oud en woonachtig in Dieren. Wanneer ik dit voorstelstukje schrijf mag ik bijna beginnen met werken; ik zie hier naar uit.

De afgelopen jaren heb ik bij het Leger des Heils in Eefde gewerkt in een woonvoorziening voor daklozen, verslaafden en mensen met psychiatrische problemen. Ik heb hier met veel plezier gewerkt. Daarna deed ik een klein uitstapje naar de verstandelijk gehandicapten sector, maar merkte dat dit niet mijn plek was. Ik ben erg blij dat ik nu kan gaan werken bij het Passion, want  de doelgroep en het doel van het Passion spreekt me erg aan!

Na mijn Maatschappelijk Werk studie heb ik twee jaar in Zuid-Afrika gewoond en gewerkt, daarna ben ik in Zeist terecht gekomen. Hier woonde ik als vrijwilliger in een woongroep van stichting Timon (hier kunnen jong volwassenen met diverse problematiek verder doorgroeien naar zelfstandig wonen). Ik werkte toen als vrijwilligers coördinator bij Outline Travel. Wellicht voor u bekend als CrossRoads vakanties, Amarant- en Adios Reizen.

Toen ik mijn man leerde kennen werd alles anders 😊. Ik ben toen namelijk terug naar Dieren verhuisd, heb een baan in de buurt gezocht (bij het Leger des Heils) en kregen we twee kinderen! Ilse is vier en Thijs is twee jaar oud. Super dat ik/we dit samen mogen meemaken!
Hobby’s heb ik niet echt, maar sinds twee jaar ben ik gaan wielrennen. Dit vind ik erg leuk om te doen. In september ben ik zelfs de Alp d’Huez op gefietst.  Het ging niet heel hard, maar ik ben boven gekomen haha.

Natuurlijk hoop ik u/jij te ontmoeten bij Het Passion. Laten we dan, onder het genot van een kop koffie, verder met elkaar kennis maken!Donaties

Zijn mogelijk via onderstaande knop of door zelf geld over te maken naar:

IBAN: NL11 TRIO 078 13 22 618
tnv: Stichting Het Passion

Het Passion is door de belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beoogde Instelling (ANBI) waardoor giften in aanmerking komen voor belastingaftrek.

Vrijwilligers

Stichting Het Passion kan niet bestaan zonder vrijwilligers.
De vrijwilliger is de toegevoegde waarde voor de gasten. Onvoorwaardelijk er zijn als mens naast de ander.