Verhalen van gasten

Twee korte mooie berichten van twee gasten. Een uit een ver verleden en een uit het heden

Een briefje aan een begeleider

Een begeleider van Het Passion die al lang hier werkt kiijgt zo af en toe nog een brief van een oud gast … hij woont nu ergens begeleid en deelt het volgende met haar: “…..Ik denk dat Hummelo wel een van de plekken is geweest waar ik me het meest op mijn gemak en thuis heb gevoeld. Ik heb er toch 15x verbleven en juist omdat ik daar altijd bij het nulpunt begon zag ik altijd op een hele korte termijn al persoonlijk ontwikkelingen, meer rust en ik kreeg al snel weer het gevoel dat ik weer iemand was ook al had de halve wereld me al uitgekotst en de deur voor m’n neus dicht gesmeten in Hummelo was ik altijd welkom, zelfs wanneer ik weer een werd gepakt met gebruik en dan ik moest ik wel weg maar lieten de deur achter op een kiertje en wanneer ik dan weer terug kwam dan werd ik ontvangen als de verloren zoon. Jullie hebben we zelfs meer kansen gegeven dan mijn eigen vader mij gaf”.….

Een bordje met de kern

Een mooi stuk hout, een houtbrander en een tekst ter bemoediging dat is wat Suzan als gast mag uitdelen aan gasten, vrijwilligers, bewoners, medewerkers … na een periode van onrust heeft ze haar creatieve gaven ontdekt op Het Passion en geniet ze daar met volle teugen van … deze plank heeft ze voor deze plek gemaakt … blessed.

Bron: Matthijn en Eline

Donaties

Zijn mogelijk via onderstaande knop of door zelf geld over te maken naar:

IBAN: NL11 TRIO 078 13 22 618
tnv: Stichting Het Passion

Het Passion is door de belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beoogde Instelling (ANBI) waardoor giften in aanmerking komen voor belastingaftrek.

Vrijwilligers

Stichting Het Passion kan niet bestaan zonder vrijwilligers.
De vrijwilliger is de toegevoegde waarde voor de gasten. Onvoorwaardelijk er zijn als mens naast de ander.