Ontspannen sfeer

Van Annelot, stagiair.

Voor mijn opleiding maatschappelijke zorg mocht ik de afgelopen 20 weken stage lopen op het Passion. Ik heb het deze tijd ontzettend naar mijn zin gehad!

Ik mocht meelopen met het gezellige team van de begeleiders en heb veel van hun geleerd.

Ook heb ik veel vrijwilligers leren kennen, heel mooi dat zij zich zo inzetten voor de ander, maar het contact met de gasten vond ik het waardevolst. Van één van de gasten heb ik leren poolen. Het is een doelgroep met heel veel humor en er is dus veel gelachen, maar ook waren er moeilijke gesprekken. Hier heb ik van geleerd dat het niet vanzelfsprekend is dat je op mag groeien in een fijn gezin en dat je vaak al een oordeel hebt, zonder dat je weet wat iemand heeft meegemaakt.

Het bijzondere van Het Passion vind ik dan ook, dat er zo’n ontspannen sfeer is, en dat je mag zijn wie je bent.

In deze tijd heb ik een band gekregen met verschillende gasten maar ook met het team en andere betrokkenen. Toen mijn stage voorbij was vond ik het dan ook erg jammer om afscheid te nemen, ik kom zeker nog een keer langs.

Groetjes van Annelot

Donaties

Zijn mogelijk via onderstaande knop of door zelf geld over te maken naar:

IBAN: NL11 TRIO 078 13 22 618
tnv: Stichting Het Passion

Het Passion is door de belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beoogde Instelling (ANBI) waardoor giften in aanmerking komen voor belastingaftrek.

Vrijwilligers

Stichting Het Passion kan niet bestaan zonder vrijwilligers.
De vrijwilliger is de toegevoegde waarde voor de gasten. Onvoorwaardelijk er zijn als mens naast de ander.