De Week van Beek

EEN DIACONALE WERKVAKANTIE

In februari mochten wij de zes broers Van Beek (in de leeftijd van 30-45 jaar) verwelkomen als vakantievrijwilligers op Het Passion. Zij trokken er als broers al een aantal jaren samen een weekje op uit en hadden bedacht dat zij deze keer in plaats van een vakantie iets sociaals wilden doen. Zo kwamen ze bij Het Passion terecht.

Bij de introductie en de kennismaking op maandag was het wel even wennen, zo’n grote club, maar wat hebben ze het die week fantastisch gedaan! Het contact met de gasten verliep heel natuurlijk. Er waren diepgaande gesprekken en er is ook heel veel gelachen. Er zijn veel activiteiten samen met de gasten gedaan. De mountainbikes die zij mee hadden genomen zijn niet uit de kar gekomen.

Het was een bijzondere week, zowel voor de gasten/bewoners als voor de broers. Hun verblijf op Het Passion heeft grote indruk op hen gemaakt. Met regelmaat spreken we nog over de Week van Beek. We zien hen graag nog eens terug!

Oproep: in de weken in mei en juni is er nog voldoende plek om een midweek te komen. Boek nu!

Wil je ook een keer een midweek meedraaien als vrijwilliger op Het Passion? 52 weken in het jaar hebben we 2-4 vrijwilligers per week nodig. Boek dan een werkvakantie.

Welkom

Naast de gewone werkzaamheden van de werkvakantie hadden de BeekBrothers ook nog tijd om de wilgen te snoeien, samen met de gasten een mooie klus! Fantastisch mannen!

Donaties

Zijn mogelijk via onderstaande knop of door zelf geld over te maken naar:

IBAN: NL11 TRIO 078 13 22 618
tnv: Stichting Het Passion

Het Passion is door de belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beoogde Instelling (ANBI) waardoor giften in aanmerking komen voor belastingaftrek.

Vrijwilligers

Stichting Het Passion kan niet bestaan zonder vrijwilligers.
De vrijwilliger is de toegevoegde waarde voor de gasten. Onvoorwaardelijk er zijn als mens naast de ander.