De Proeftuin

Het Passion is in samenwerking met Ivo Pouw De Proeftuin gestart. Op en rondom het oude voetbalveld telen we groenten, kruiden, bloemen en fruit die we verkopen aan de horeca en particulieren. Tegelijk is De Proeftuin een plek waar onze gasten werkervaring kunnen opdoen.

Voor veel van onze gasten betekent het werken in ‘De Proeftuin’ een belangrijke stap in hun herstelproces. Werken en wonen in een agrarische omgeving heeft op de meeste deelnemers een therapeutisch effect. Daarnaast vormt De Proeftuin een oefenplek voor het nakomen van afspraken en samenwerking. De Proeftuin moet een plek worden waar een levendige groep mensen een gemeenschap vormen, met verschillende contacten in de omgeving.

Opstarten en inrichten

Op dit moment zijn we aan het opstarten en inrichten. Ondertussen wordt er al wel groente verbouwd en geleverd aan horeca en particulieren. Prachtig om te zien hoe er gewerkt wordt en het vorm krijgt, met elkaar, de gasten, de tuinder/kweker, de afnemers en de vrijwilligers. Onderstaande foto geeft een indruk van een deel van het terrein.

Donaties

Zijn mogelijk via onderstaande knop of door zelf geld over te maken naar:

IBAN: NL11 TRIO 078 13 22 618
tnv: Stichting Het Passion

Het Passion is door de belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beoogde Instelling (ANBI) waardoor giften in aanmerking komen voor belastingaftrek.

Vrijwilligers

Stichting Het Passion kan niet bestaan zonder vrijwilligers.
De vrijwilliger is de toegevoegde waarde voor de gasten. Onvoorwaardelijk er zijn als mens naast de ander.