Buiten en binnen kookworkshops

Een beetje nieuw op Het Passion is de mogelijkheid voor een kookworkshop. Koken in De Proefkeuken met groentes uit eigen tuin en eventueel vlees van de buurman. Het is nog in de opbouwfase. De Lions uit Zutphen mochten in november de spits afbijten en begin juni heeft Jeroen van Nielen een buiten workshop gehouden (https://jeroennielen.com/). O.a. zelf kimchi maken een geslaagde middag! Wil je meer weten? Bel naar 0314382462 of mail naar info@hetpassion.nl.

Eerder, eind mei maand kwam er een kring uit de gemeente Rheden / Duiven een handje helpen in de moestuin. Ze wilden wel eens weten waar de het collectedoel nu eigenlijk voor was. Onder het genot van en kop koffie of thee en een meegebrachte zelfgemaakte plak cake kregen ze een presentatie over het werk van Het Passion. Over het belang van de vrijwilligers die zorgen voor een gemoedelijke sfeer. Over hoe daardoor er makkelijk contact kan ontstaan en onze gasten zich gezien en gehoord voelen.

Na de presentatie mochten ze aan het werk. De tuin in. Eetbare plantjes poten niet alleen voor de sier, juist ook voor de verkoop aan de horeca.

Wil je ook een keer een middag de handen uit de mouwen? Bel naar 0314382462 of mail naar info@hetpassion.nl.

Donaties

Zijn mogelijk via onderstaande knop of door zelf geld over te maken naar:

IBAN: NL11 TRIO 078 13 22 618
tnv: Stichting Het Passion

Het Passion is door de belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beoogde Instelling (ANBI) waardoor giften in aanmerking komen voor belastingaftrek.

Vrijwilligers

Stichting Het Passion kan niet bestaan zonder vrijwilligers.
De vrijwilliger is de toegevoegde waarde voor de gasten. Onvoorwaardelijk er zijn als mens naast de ander.