Activiteiten op Het Passion

En daar is dan de kas! Mogelijk gemaakt door allerlei fondsen! Dank! De voorbereidingen voor de teelt zijn in volle gang. Van climate battery tot wicking beds. Mooi werk met onze gasten en vrijwilligers. Heerlijke groentes voor horeca, particulieren en eigen gebruik!

Naast De Proeftuin is de Proefkeuken in gebruik genomen. We zijn nog niet klaar, maar de eerste kookworkshop was een succes met de Lions uit Zutphen.

En in de werkplaats zitten ze ook niet stil. Er worden vliegende vogels gemaakt, de gasten en bewoners zijn druk met buitenspelletjes en houtbranden. Mooi om te zien hoe gasten kunnen werken en plezier hebben in hun activiteiten. Een prachtige opdracht was er voor een van onze gasten. Met beide handen werd deze aangegrepen. Er werd getekend, ontworpen, een mal gemaakt, gezaagd, geschuurd en geverfd en zie daar het resultaat: welke prinses wil daar niet opzitten.

Donaties

Zijn mogelijk via onderstaande knop of door zelf geld over te maken naar:

IBAN: NL11 TRIO 078 13 22 618
tnv: Stichting Het Passion

Het Passion is door de belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beoogde Instelling (ANBI) waardoor giften in aanmerking komen voor belastingaftrek.

Vrijwilligers

Stichting Het Passion kan niet bestaan zonder vrijwilligers.
De vrijwilliger is de toegevoegde waarde voor de gasten. Onvoorwaardelijk er zijn als mens naast de ander.