30 seconds ….afscheid van Jolinke, welkom Annelot

Afgelopen maand mochten we afscheid nemen van Jolinke. Sinds mei 2018 een gewaardeerde kracht in het team van Het Passion. Jong, vrolijk, aanwezig, punctueel, streng, liefdevol met passie voor de gasten en de vrijwilligers. Ze bracht sfeer in het team en heeft veel gasten verder geholpen in het proces van op adem komen en werken aan herstel. Ze heeft bijgedragen aan de opbouw van het team, nadat we in 2017 als Het Passion ook de instroom en uitstroom van gasten gingen doen. Ze was bij de start van Nabij Wonen, met als eerste bewoner Ramon, vanwie ze ook lang persoonlijk begeleider is geweest. We wensen haar en haar gezin veel zegen, liefde en vrolijkheid toe. Bij haar afscheid heeft ze een passend 30 seconds Het Passion editie gemaakt met hilarische vragen en opdrachten. Nu is het tijd voor haar gezin en anderen die ze op haar pad gaat tegenkomen.

Met veel plezier mogen we ook melden dat de ontstane vacature ingevuld is door Annelot. Oud stagiair en al werkend als oproepkracht voor de schoolvakanties. Per augustus gaat ze ons team versterken. In onderstaande video kun je kennis met haar maken

Donaties

Zijn mogelijk via onderstaande knop of door zelf geld over te maken naar:

IBAN: NL11 TRIO 078 13 22 618
tnv: Stichting Het Passion

Het Passion is door de belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beoogde Instelling (ANBI) waardoor giften in aanmerking komen voor belastingaftrek.

Vrijwilligers

Stichting Het Passion kan niet bestaan zonder vrijwilligers.
De vrijwilliger is de toegevoegde waarde voor de gasten. Onvoorwaardelijk er zijn als mens naast de ander.