Vrijwilliger Margret ervaart God in de ontmoeting met gasten

“Het is altijd weer een avontuur om hier te zijn. Ik vind het een mooie gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen en hen iets mee te mogen geven door de manier waarop ik in het leven sta. Ik leer veel van mijn tijd hier. Zo realiseer ik me elke keer weer hoe bevoorrecht ik ben, maar ook dat we allemaal gelijk zijn – waar we ook vandaan komen en hoe we ook in het leven staan – en we uiteindelijk allemaal afhankelijk zijn van Gods genade.

Er is geen ‘wij-zij’ gevoel, we hebben allemaal iets te bieden en zijn er voor elkaar. Ik zou iedereen aanraden om keer te komen; het is iets wat je moet ervaren – God laat hier zijn grootheid en heerlijkheid zien.”

Margret komt samen met vriendin Ria al jaren regelmatig als vakantievrijwilliger meehelpen bij Het Passion – Wil jij op de hoogte blijven van wat er gaande is op Het Passion, en meebidden voor onze gasten? Meld je aan voor de nieuwsbrief via onze website www.hetpassion.nl/nieuws

Donaties

Zijn mogelijk via onderstaande knop of door zelf geld over te maken naar:

IBAN: NL11 TRIO 078 13 22 618
tnv: Stichting Het Passion

Het Passion is door de belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beoogde Instelling (ANBI) waardoor giften in aanmerking komen voor belastingaftrek.

Vrijwilligers

Stichting Het Passion kan niet bestaan zonder vrijwilligers.
De vrijwilliger is de toegevoegde waarde voor de gasten. Onvoorwaardelijk er zijn als mens naast de ander.