Een dagje meehelpen op Het Passion

Bastiaan Hofsink (33), is voorzitter van de Diaconie GKV Baalder, en komt jaarlijks met een aantal mensen uit de diaconie en hun gemeente bij Het Passion de heggen snoeien.

Een behoorlijk karwei, aangezien er veel groen op het terrein aanwezig is. Luuk, de directeur van Het Passion, kwam met de vraag of wij vanuit onze gemeente iets wilden doen om van betekenis te zijn – daaruit is het jaarlijks terugkerende snoeien ontstaan. Het is een leuke teamdag voor ons, maar ook mooi om zo te kunnen helpen. Tussen het snoeien door is er natuurlijk de mogelijkheid om contact te hebben met de gasten.

Ik vind het mooi om te zien dat mensen die soms geen uitweg meer zien hier tot rust kunnen komen en vervolgens daardoor een vervolgtraject in kunnen gaan. Als je de verhalen hoort en je merkt de wil om dit leven achter zich te laten, gun je ze niets minder!

Wil jij ook een dagje met je kerk of jeugdgroep mee komen helpen bij Het Passion?
Vul ons contactformulier in, of stuur een mail naar info@hetpassion.nl

We horen graag van je!

Donaties

Zijn mogelijk via onderstaande knop of door zelf geld over te maken naar:

IBAN: NL11 TRIO 078 13 22 618
tnv: Stichting Het Passion

Het Passion is door de belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beoogde Instelling (ANBI) waardoor giften in aanmerking komen voor belastingaftrek.

Vrijwilligers

Stichting Het Passion kan niet bestaan zonder vrijwilligers.
De vrijwilliger is de toegevoegde waarde voor de gasten. Onvoorwaardelijk er zijn als mens naast de ander.