het-passion.058

Naast de vakantievrijwilligers werken er vrijwilligers die met enige regelmaat, samen of alleen, met of zonder de gasten op Het Passion een activiteit uitvoeren. Denk aan de boekhouding, de moestuin, de schoonmaak, ondersteuning van de begeleiding, houtbewerking, terreinonderhoud et cetera.

Stafvervangers
Stafvervangers zijn aanwezig van vrijdagavond / zaterdagochtend tot zondagavond. Zij vervangen de Petra Antuma en Luuk Krol in het weekend en zijn verantwoordelijk voor de dagstructuur en het koken van de maaltijden. Daarnaast besteden ze hun tijd en aandacht aan de gasten. Per weekend zijn er minimaal 2 en maximaal 4 stafvervangers noodzakelijk. Er zijn op dit moment circa 50 mensen die meewerken als stafvervanger. Van de stafvervanger wordt verwacht dat hij of zij 3-4 weekenden per jaar vervangt. Voor stafvervanging kunt u zich aanmelden bij: Jack en Trieneke van Berkum, info@hetpassion.nl, tel. 0314 382462.

Groepwerk
Het Passion zoekt vaste vrijwilligers die vanuit hun achtergrond en ervaring zich regelmatig in willen zetten door dagdelen ter beschikking te zijn voor ondersteuning van de professionele medewerkers. Hun interesse en ervaring ligt in het sociaal pedagogische werkgebied. Interesse? Neem contact op met Luuk Krol info@hetpassion.nl, tel. 0314 382462.
 
het-passion.032
Huishoudelijke kracht
Iedere ochtend wordt onder leiding van de huishoudelijke kracht de Deel (de huiskamer en de keuken voor gasten, vrijwilligers en de begeleiding) door de diaconale vakantie vrijwilligers schoon gemaakt. De huishoudelijke kracht zorgt er voor dat er voldoende voorraad aanwezig is voor de drie gezamenlijke maaltijden en de koffiemomenten.
 
Tuinmannen en vrouwen
Op Het Passion is een grote moestuin aanwezig (400 m2). Deze moestuin wordt bewerkt door 3 vrijwilligers die elke week langs komen om de moestuin op orde te houden. Dit in samenwerking met de gasten en de vrijwilligers. 
 
Groot onderhoud bomen en heggen
Heggen knippen, grasmaaien, snoeien, noem maar op. Minstens 4 maal per jaar hebben we hier professionele tuinlieden die veel handen kunnen gebruiken. Maar tussendoor ben je ook van harte welkom.
 
Klusvrijwilliger
De klusvrijwilliger is altijd welkom. Het monumentale complex vraagt veel onderhoud en je kunt ons altijd wel helpen met jouw specialiteit: timmeren, schilderwerk, onderhoud, loodgieter, elektra, periodiek onderhoud enzovoort.
het-passion.006
 
Rijvrijwilliger
De rijvrijwilliger rijdt de gasten naar plekken waar ze een intake hebben, een gesprek hebben of door gaan naar een andere instelling. De kilometerkosten worden vergoed.

Inloggen

Wachtwoord vergeten? / Gebruikersnaam vergeten?